feltételezés

2011.08.01. 00:41

mindannyian ismerjük a történetet. feltételezés az alapja mindennek ... de ettől eltekintve ez a feltételezés olyan dolog, amitől az agyam felforr. nem tudom, miért. csak így van. szóval pár ilyen helyzet után úgy döntöttem, hogy összeszedem a kis gondolatmorzsáimat, hogy megtaláljam minden rossznak a gyökerét ... a feltételezésem pedig  következő volna. rájöttem, hogy nem szeretem ha az emberek hazudnak maguknak. ha az emberek feltételeznek. feltételezik, hogy ők a te barátaid. és ahogy múlik az idő, már egy embernek hisznek magukkal. ők egy részei az életednek. csinálják ezt az érzelmi zsarolás dolgot ... vagy legalábbis megpróbálják. hogy szárazra szívjanak, mert úgy gondolják, számukra inspiráló személyiség vagy, vagy valami hasonló. vagy amikor az emberek feltételezik, hogy megértik azt, ahogy érzed magad helyzetekben. ettől megőrülök. úgy érzem magam, mintha az emberek sztereotipizálnának engem, vagy egy dobozba pakolnának. kitaláltak bizonyos tulajdonságokat és az alapján felcímkéznek.

amit az interneten találtam: a feltételezés egy olyan állítás, amely magától értetődő, hogy az a cselekmény birtokba vevő, vagy a követelés érvényesítése. kicsit kacifántos, mert angolul találtam csak meg. nos, nem a legjobb mondat ez, ha az egész bejegyzést tekintjük. A legrosszabb számomra talán "magától értetődő". Az utolsó dolog, amit bárki ebben a világban érdemel éppen az, hogy magától értetődő legyen, mert valaki másnak is jár egy feltételezés. de aztán ott van a "birtokba vevő", ami talán még rosszabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://nomadkodexek.blog.hu/api/trackback/id/tr833115612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása