a döntés hatalma

2010.12.13. 22:32

Nem érthetünk mindig mindent. Emberek mit, miért tesznek. Bizonyos személyek döntései kihatással vannak a mi életünkre is. Bár furcsa lehet, de egy olyan ember vagyok, aki képes mások döntését tiszteletben tartani és kérdések, fenntartások nélkül elfogadni azt. Ha úgy gondolja hogy meg akarja osztani velem, meghallgatom.

Tudom hogy életünk során néhány döntésünkön annyit gondolkodunk, hogy végül már egyáltalán nem tudunk dönteni. Hát vágjunk bele valami teljesen másba, amin nem gondolkodunk. Csináljuk úgy, hogy senki ne értse. Csináljuk úgy, hogy még mi magunk se értsük az egészet. Éljünk anélkül hogy átgondolnánk akármit is. Néha ez a legjobb, persze azért mérlegelni kell, de nem napokon át gondolkodni egy egyszerű dolgon. A spontaneitás fűszerez meg minden napot, és így nehéz dolgok is egyszerűek lesznek.

Az idő végessége miatt nem kell izgulni. Azon gondolkodunk, mert mi lesz ha... mi lenne...  az lesz, hogy eltelik még 10 perc, 10 nap, 10 hét az életedből, amit megéltél. Mert vannak emberek, akik szeretnék megérteni, hogyan lehet élni és aszerint cselekedni, vannak akik pedig élik az életet. Valahol a kettő között érzem magam lebegni. Szeretném alakítani egy kicsit a jövőmet, de úgy, hogy a mának élek.

"Ne álmodd az életed, éldd az álmodat!"

A bejegyzés trackback címe:

https://nomadkodexek.blog.hu/api/trackback/id/tr342514267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása